Spar tid – og en masse print

Dato: 12-03-2013
Vedhæftet dokument: Læs nyheden flot opsagt som pdf her pdf/560kb

”Gå ind og tjek hjemmesiden – der kan du se det.” Dette er blevet Lisbeth Madsens mantra, når beboerne i andelsboligforeningen Præstegårdsparken med 37 boliger henvender sig til hende med små og store spørgsmål. Og dem er der naturligvis mange af.

Lisbeth er et bestyrelsesmedlem med overskud og er i disse år hjemmegående. Der står hjemmebagt kage på køkkenbordet i lejligheden på Hovedvejen i Glostrup, generalforsamlingen er lige om hjørnet, og en time senere skal hun have møde med en kommende andelshaver.

Historikken opbygget

At have en opdateret hjemmeside for boligforeningen betyder naturligvis ikke, at samtlige henvendelser kan besvares med en henvisning til hjemmesiden. Men det hjælper gevaldigt, at fx dokumentarkivet på foreningshjemmesiden er opbygget og systematiseret igennem de to år, det har fungeret i foreningen. Efterhånden som beboerne har fundet ud af, at de kan finde mange informationer på siden, aflaster det også i stigende grad bestyrelsen. Lisbeth siger:

”Det er for mig at se nok den største fordel: at historikken i vores forening er kommet på plads. Det vil også være en stor lettelse den dag vores bestyrelse skal overtages af nye folk. Vi har fx alle godkendte referater liggende og regnskaber fem år tilbage.”

Print erstattet af e-opslag

En anden fordel ved hjemmesiden er, at den sparer andelsforeningen for en stor mængde print, hvilket er godt for både miljø og økonomi.

”Bare i forhold til bestyrelsesmøderne er det en fordel – her printede jeg førhen en masse ark til 5 personer, nu får de indkaldelse og dagsorden via systemets mail. Og fornylig havde vi en andel til salg, hvor jeg førhen ville have lagt et papir i hver beboers postkasse – nu ligger der et opslag på hjemmesiden, fortæller Lisbeth og tilføjer, at hun også synes, der er plads til forbedringer i hjemmesidesystemet. Fx har hun for tiden et ønske om at få lagt oplysninger og tegninger af alle lejligheder ind i systemet.

Se her hvordan Lisbeth har bygget sin forenings hjemmeside op praestegaardsparken.dk.

 

Fakta om foreningshjemmesiderne

Hvad er en foreningshjemmeside?

Foreningshjemmesiden er et tilbud til foreninger, hvor I nemt, billigt og hurtigt kan få foreningen på nettet og tage en masse af fordelene ved at være online i brug.

Hvad er fordelene?

Foreningssiderne er et velkomment farvel til de mange beboermapper, som ikke er opdaterede og bliver væk. Tilbagemeldingerne fra foreningerne lyder blandt andet, at systemet er nemt at komme i gang med og sparer en masse tid i det frivillige bestyrelsesarbejde. I kan blandt andet:

præsentere foreningen i tekst og fotos, annoncere boliger til salg m.m.skrive nyheder til beboerne og evt. også sende nyhederne pr. mailhåndtere bookinger af fællesfaciliteter (festlokale, vaskeri m.m.)lave beboerafstemningerhente opdaterede dokumenter direkte fra administrator (f.eks. regnskaber, vedtægter, budgetter m.m.).

På denne måde kan der henvises til hjemmesiden, når der kommer forespørgsler på generelle informationer
« Tilbage til oversigt

RSS

RSS-feedet gør det nemmere for dig at følge med i strømmene af informationer her på siden. Klik her og abonner på vores nyheder.

Prosedo
Nyvej 16C, 2.
1851 Frederiksberg C
telefon 22 43 96 50
info@prosedo.dk
 
Send link til en ven

Til (e-mail adresse) *

Flere adresser kan adskilles med komma eller semikolon - f.eks.: navn@firma1.dk, navn2@firma2.dk, navn3@firma3 etc

Fra (din e-mail adresse) *

Kort besked til modtager (valgfri)